Aluminijumska vrata

aluminijumska vrata neni term

Ulazna vrata - Lice Vašeg doma

Odabirom NENI TERM aluminijumskih vrata svom birate kvalitet, sigurnost i komfor za svoj dom. U našem asortimanu se nalazi preko 50 modela panelnih vrata, koji će se uklopiti u jedinstven stil Vašeg doma. Osim različitih modela, možete kombinovati boje po RAL karti i dekorima drveta. Pronađite svoja idealna vrata u NENI TERM katalogu za besprekoran prvi utisak!

Dizajn

Široku ponudu modela možete dodatno personalizovati prema Vašem ukusu, enterijeru i eksterijeru odabirom ukrasnih lajsni različitih debljina i termo stakala u različitim bojama i teksturama. Posebno ističemo naše Inox modele za moderan izgled Vašeg doma.

Sigurnost

Osim estetske funkcije, kvalitetna ulazna vrata moraju pružati i sigurnost Vašem domu. Kombinovanjem čvrstih profila sa sigurnosnim višestrukim bravama renomiranih proizvođača, postiže se stepen više na polju sigurnosti naših vrata.

Toplotna izolacija

NENI TERM paneli su napravljeni od plastificiranog aluminijumskog lima i tvrdo presovanog stirodura u kombinaciji sa termo staklom. Tvrdo presovani stirodur koji obavlja termoizolacionu funkciju ima izolacioni efekat ekvivalentan stiroporu debljine 5 cm. U kombinaciji sa aluminijumskim profilima sa termoprekidom, dobijate kvalitetna vrata koja će obezbediti toplinu Vašem domu čak i u najhladnijim danima.