PVC vrata

Natpis PVC vrata

Ulazna vrata - Lice Vašeg doma

Odabirom NENI TERM PVC vrata svom birate kvalitet, sigurnost i komfor za svoj dom. U našem asortimanu se nalazi oko 20 modela panelnih vrata, koji svojom raznovrsnošću zadovoljavaju svačiji ukus. Pronađite svoja idealna vrata u NENI TERM katalogu za besprekoran prvi utisak!

Dizajn

Široku ponudu modela možete dodatno personalizovati prema Vašem ukusu, enterijeru i eksterijeru odabirom ukrasnih lajsni različitih debljina i termo stakala u različitim bojama i teksturama. Iako je ova opcija uglavnom nedostupna kada su u pitanju PVC vrata, mi smo se potrudili da svojim kupcima izađemo u susret i omogućili da sami odaberete svaki detalj na Vašim vratima. Posebno ističemo naše Inox modele za moderan izgled Vašeg doma.

Sigurnost

Osim estetske funkcije, kvalitetna ulazna vrata moraju pružati i sigurnost Vašem domu. Kombinovanjem čvrstih profila sa sigurnosnim višestrukim bravama renomiranih proizvođača, postiže se stepen više na polju sigurnosti naših vrata.

Toplotna izolacija

NENI TERM paneli su napravljeni od plastičnih ploča i tvrdo presovanog stirodura u kombinaciji sa termo staklom, ukupne debljine 24mm. Tvrdo presovani stirodur koji obavlja termoizolacionu funkciju ima izolacioni efekat ekvivalentan stiroporu debljine 5 cm. U kombinaciji sa PVC profilima, dobijate kvalitetna vrata koja će obezbediti toplinu Vašem domu čak i u najhladnijim danima.