Dvokrilni

PVC Prozor dvokrilni sa lažnom prečkom
PVC Prozor dvokrilni sa lažnom prečkom

ECONOMIC LINE

ECONOMIC serija PVC stolarije je najpovoljnija i najprodavanija na našem tržištu. Ispunjava sve današnje zahteve i propise, proizvedena u EU po evropskim standardima, daje najbolji odnos cene i kvaliteta. Napravljena je od petokomornih WEISS WP5000 profila, nemačkih WINKHOUSE proPilot okova i dvoslojnog stakla (svih vrsta po želji kupca). Profili mogu biti u beloj boji ili u boji drveta po Vašoj želji. Odlična termička i zvučna izolacija, moderan i dopadljiv dizajn, sa kvalitetnim okovom koji obezbeđuje besprekorno otvaranje, zatvaranje, dihtovanje i uštedu energije.

SuperECO LINE

SuperECO serija PVC stolarije predstavlja korak više u kvalitetu PVC prozora. Napravljeni su od šestokomornog GEALAN s8000 profila proizvedenih u Nemačkoj. U kombinaciji sa WINKHAUS autoPilot okovom daje Uw koeficijent od fantastičnih 1.06W/m2K. Svaki kupljeni SuperECO LINE prozor dolazi u paketu sa niskoemisionim staklom punjenim argonom - GRATIS! Profili mogu biti u beloj boji, u nekoj od akrilnih boja ili u boji drveta po Vašoj želji. Ukoliko Vam je potrebna kvalitetna, ekonomična, energetski efikasna stolarija a uz to još i ekološki proizvedena i jednostavna za održavanje - onda je SuperECO LINE pravi izbor za Vas.

EcoMASTER LINE

Ukoliko želite da postignete maksimalne uštede predlažemo PVC prozor iz EcoMASTER serije napravljen od inovativnog profila Gealan s9000 profila sa 6 komora i 3 dihtung gume. U kombinaciji sa trostrukim niskoemisionim staklom punjenim argonom dostiže izvanredni koeficijent toplotne provodljivosti Uw=0.87W/m2K. Masivan i elegantan, EcoMASTER prozor predstavlja sam vrh kada je u pitanju PVC stolarija. Profilisano ojačanje od pocinkovanog čelika u kombinaciji sa masivnim profilom obezbediće Vam najviši stepen sigurnosti u Vašoj kući ili poslovnom prostoru. Svojim vrhunskim performansama ispunjava standarde koji se propisuju za gradnju pasivne kuće.

Montaža i demontaža

Za naše kupce vršimo kompletnu uslugu montaže novih prozora i vrata, i demontaže starih. Usluga montaže prozora iznosi 10€, montaža vrata 20€, a demontaža iznosi 5€ po otvoru. Montažom od strane stručno osposobljenih montažera obezbeđujete sigurnost garanciju na savršeno funkcionisanje prozora i vrata i posle mnogo godina korišćenja.