Zebra  i rolo zavese


Za prave ljubitelje lepog

Zebra zavese su podvrsta rolo zavesa kakve su se na našim prostorima koristile pre više od 6 decenija tako što se platno (nekada zelene boje) motalo oko takozvane drvene kolenike. Danas, sa svim tehnologijama i materijalima kojima raspolažemo, imamo usavršen proizvod koji svojom funkcionalnošću i estetikom zadovoljavaju i najzahtevnije.

Zebra zavesa napravljena je od dvoslojnog platna prugaste teksture po horizontali, gde se naizmenično smenjuju prozirna i neprozirna polja tkanina. Kontrolišu se ručno, uz pomoć lančića kojim korisnik reguliše stepen preklapanja a samim tim i nivo propuštanja svetlosti u prostoriju.

Elegantan i moderan dizajn ih izdvaja od drugih tipova zavesa a ujedno su i veoma praktično rešenje za zaštitu od svetlosti. Neni Term zebra zavese su rezultat dugogodišnjeg iskustva, inovativnosti i truda da svojim kupcima ponudimo nove, jedinstvene i visoko-kvalitetne proizvode sa kojima ćete biti zadovoljni zauvek.

Zebra zavese se mogu izraditi sa ili bez maske. Zavesa bez maske je ekonomičnije rešenje ukoliko se ne mora pokriti osovina na koju je platno namotano. Mogu se ugrađivati i na zid i na plafon. Izrađuju se po meri i sa više dezena platna, koji će se uklopiti u svaki tip enterijera.

Unesite u svoju svakodnevicu nešto izuzetno, oplemenite svoj dom Neni Term zebra zavesama.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TRAKASTE ZAVESE

Za prijatnu kućnu atmosferu

Bilo da se radi o poslovnom ili kućnom prostoru, trakaste  zavese su pravo rešenje za zaštitu prostorija od sunca.
Odlikuje ih moderan izgled i elegancija, a široka paleta boja omogućiće pronalaženje savršene kombinacije sa Vašim enterijerom.

Trakaste zavese se sastoje iz niza traka koje su izrađene od plastificirane, antistatične, nezapaljive i antibakterijske tkanine koja ne skuplja prašinu niti zadržava neprijatne mirise. Ove osobine tkanine čine održavanje i upotrebu veoma jednostavnom.

Otvaranje može biti jednostrano ili dvostranu, a trake se mogu rotirati za 180°, što Vam daje mogućnost da u svakom delu dana postignete željenu osvetljenost prostorije. Osim rotacije, trake se mogu i skloniti u jednu ili dve strane, za slučaj da želite da otvorite prozor ili balkonac na kojem se trakasta zavesa nalazi.

Osim traka, podrazumeva se u kutija sa mehanizmom(garnišna), koja se izrađuje u standardnoj beloj boji. Za rotaciju traka koristi se lančić, a za pomeranje traka koristi se kanap. Postoji i mogućnost izrade kosih trakastih zavesa.

Trakaste zavese odlikuje velika prilagodljivost svim tipovima vrata i prozora, bez obzira na njihove dimenzije i oblik, a izrađuju se po meri kupca.

Pretvorite Vaš dom i poslovni prostor u prijatnu oazu, ugradite trakaste zavese Neni Term